Terug naar Overzicht

Techniek in Limburg gaat samenwerking aan met Volta Limburg, Volta Solar, FRAKU en Willems Klimaat- en Koudetechniek

Volta Limburg, Volta Solar, FRAKU en Willems Klimaat- en Koudetechniek hebben zich vanaf heden gecommitteerd als Partner van Techniek in Limburg.

Wij zijn trots dat wij Volta Limburg, Volta Solar, FRAKU en Willems Klimaat- en Koudetechniek mogen verwelkomen als nieuwe partners van Techniek in Limburg.

Vanaf heden zijn alle technische vacatures, nieuwsberichten en medewerkersverhalen van Volta Limburg, Volta Solar, FRAKU en Willems Klimaat- en Koudetechniek zichtbaar op ons online platform.

Via deze link navigeer je naar de bedrijfspagina van Volta Limburg
Via deze link navigeer je naar de bedrijfspagina van Volta Solar
Via deze link navigeer je naar de bedrijfspagina van FRAKU
Via deze link navigeer je naar de bedrijfspagina van Willems Klimaat- en Koudetechniek

Eerder dit jaar sloot Techniek in Limburg al Partnerships met EQUANS, Unica & FireX. Wij verheugen ons enorm op de samenwerking en op het vergroten van elkaars naamsbekendheid onder de doelgroep techneuten/technici in Limburg

Over Volta Limburg

Met beide benen op Limburgse grond. Deel uitmaken van de gemeenschap en ook de verantwoording voor die positie wensen te dragen. Dat is waar wij als Volta Limburg voor staan. Daarom steken wij al onze energie in de provincie Limburg en dat ook nog op een verantwoorde manier.

Bij ons staat de toevoeging Limburg echt ergens voor. Niet voor niets genieten we het vertrouwen van meer dan 114.000 Limburgers. Wij streven er naar dat onze klanten zich prettig voelen in hun omgeving. Warmte en comfort is meer dan de verwarmingsketel één of twee graden hoger zetten. Het gaat om de totale beleving en om vertrouwen.

Als klant kunt u blind varen op ons. U kunt vertrouwen op de apparatuur en vooral ook de service die wij u bieden. Niet voor niets hebben wij onze organisatie zo ingericht dat meteen actie ondernomen kan worden wanneer een klant contact opneemt. Een organisatie die al tientallen jaren bestaat en waarvan de continuïteit wordt verstevigd door de nauwe samenwerking met de belangrijkste energieleverancier van Limburg: Essent.

Over Volta Solar

Volta Solar: Al meer dan 10 jaar ervaring met zonnepanelen

Als vaste servicepartner van Essent zijn wij één van de grootste spelers op het gebied van zonne-energie in Limburg. Onze voordelen:

  • Tot wel 25 jaar garantie op de zonnepanelen
  • Gecertificeerd Zonnekeur installateur
  • Eigen opgeleide installatieteams
  • Uitgebreide kwaliteitscontroles zonnepanelen
  • Topmerk zonnepanelen met hoge opbrengst

Over FRAKU

Fraku uit Venlo heeft meer dan 75 jaar ervaring in koel- en warmte techniek, zowel in de particuliere als in de zakelijke markt. Sinds 1 juli 2019 zijn we een servicebedrijf van Volta Limburg. Met onze locatie in Venlo en het bijbehorend netwerk in Noord-Limburg zorgen we voor een vergroting van het marktaandeel in de verduurzamingsbranche.

Over Willems Klimaat- en Koudetechniek

Willems Klimaat- & Koudetechniek heeft bijna 50 jaar ervaring in koeltechniek, zowel in de particuliere als de zakelijke markt. We bieden projectmatige expertise voor duurzame installaties.
 

Duurzame totaaloplossingen

Sinds 1 januari 2020 is Willems Klimaat- & Koudetechniek een servicebedrijf van Volta Limburg. Willems biedt samen met verschillende gespecialiseerde servicebedrijven van Volta Limburg duurzame totaaloplossingen aan. We geloven in een stapsgewijze transitie van de gebouwde omgeving.
De groep samenwerkende servicebedrijven van Volta Limburg bestaat naast Willems, uit Volta Solar (Heerlen) en Fraku (Venlo).

 

Vacature zoeken

Populaire vacatures