Terug naar Overzicht

Volta Limburg

Over Volta Limburg

Met beide benen op Limburgse grond. Deel uitmaken van de gemeenschap en ook de verantwoording voor die positie wensen te dragen. Dat is waar wij als Volta Limburg voor staan. Daarom steken wij al onze energie in de provincie Limburg en dat ook nog op een verantwoorde manier.

Bij ons staat de toevoeging Limburg echt ergens voor. Niet voor niets genieten we het vertrouwen van meer dan 114.000 Limburgers. Wij streven er naar dat onze klanten zich prettig voelen in hun omgeving. Warmte en comfort is meer dan de verwarmingsketel één of twee graden hoger zetten. Het gaat om de totale beleving en om vertrouwen.

Als klant kunt u blind varen op ons. U kunt vertrouwen op de apparatuur en vooral ook de service die wij u bieden. Niet voor niets hebben wij onze organisatie zo ingericht dat meteen actie ondernomen kan worden wanneer een klant contact opneemt. Een organisatie die al tientallen jaren bestaat en waarvan de continuïteit wordt verstevigd door de nauwe samenwerking met de belangrijkste energieleverancier van Limburg: Essent.

Ons werkgebied

We hebben een zeer uitgebreid werkgebied en bedienen daarmee de gehele provincie Limburg. Onze vestiging kunt u vinden in Schinnen.

We zijn ook vaste servicepartner van Essent en werken samen met 5 andere erkende servicepartners. Met ons landelijk netwerk van 40 gespecialiseerde adviseurs, 600 servicemonteurs en onze installatiepartners, verzorgen we het warmtecomfort van uw huis.

Onze gespecialiseerde servicebedrijven in de regio

Samen met haar servicebedrijven bieden we door heel Limburg duurzame totaaloplossingen aan. We geloven in een stapsgewijze transitie van de gebouwde omgeving. 

Volta Solar is een van de grootste spelers op gebied van zonne-energie in Nederland en België. Het ontwerpen, leveren en installeren van zonne-energie installaties is de kernactiviteit van het bedrijf.

Fraku heeft meer dan 75 jaar ervaring in de koel- en warmte techniek, zowel in de particuliere als in de zakelijke markt. Met haar locatie in Venlo en het bijbehorend netwerk in Noord-Limburg zorgt Fraku voor een vergroting van het marktaandeel in de verduurzamingsbranche.

Willems Klimaat- en Koudetechniek heeft bijna 50 jaar ervaring in koeltechniek, zowel in de particuliere als in de zakelijke markt. Ze biedt projectmatige klimaat- en koudetechniek expertise voor duurzame installaties. Op deze manier ontsluit Volta Limburg ook de MKB markt in Limburg.

Vacatures

Servicemonteur Hybride Warmtepompen - Schinnen - V...

Als servicegericht monteur adviseer je klanten over een goed, veilig en doelmatig geb...

Geplaatst op 14-01-2022 14:13

Operationeel Planner - Schinnen - Volta Limburg

Je bent met passie een spil in onze organisatie die met kennis en kunde zorgdraagt da...

Geplaatst op 04-01-2022 14:21

Engineer Electro, meet- en regelinstallaties - Sch...

Om onze ambities op het gebied van duurzame energietoepassingen waar te maken zijn wi...

Geplaatst op 03-01-2022 12:25

Kennismaking bij Volta Limburg

WIl je kennismaken bij Volta Limburg? Reageer via deze vacaturepost door op Direct So...

Geplaatst op 01-12-2021 14:36

Laatste nieuws

Vacature zoeken

Populaire vacatures