Terug naar Overzicht

FRAKU Service B.V.

Over Fraku Installatiebedrijf

Fraku uit Venlo heeft meer dan 75 jaar ervaring in koel- en warmte techniek, zowel in de particuliere als in de zakelijke markt. Sinds 1 juli 2019 zijn we een servicebedrijf van Volta Limburg. Met onze locatie in Venlo en het bijbehorend netwerk in Noord-Limburg zorgen we voor een vergroting van het marktaandeel in de verduurzamingsbranche.

Samenwerken voor een duurzaam Limburg

Samen met onze partner servicebedrijven bieden we door heel Limburg duurzame totaaloplossingen aan. We geloven in een stapsgewijze transitie van de gebouwde omgeving.

Volta Limburg 

Volta Limburg is een echt Limburgs bedrijf, voortgekomen uit de traditionele nutsbedrijven in onze provincie. Groot geworden met een klantenbestand van 140.000 Limburgers als verhuurbedrijf voor CV- en warmwatertoestellen is de focus verbreed naar verduurzaming met diensten en producten op het gebied van leefcomfort in zowel de particuliere alsook de zakelijke markt. Volta Limburg biedt een integrale aanpak aan in de vorm van PlusJeHuis voor de particuliere markt en Wooneffect voor woningcorporaties, VVE’s en MKB.

Volta Solar 

Volta Solar is een van de grootste spelers op gebied van zonne-energie in Nederland en België. Het ontwerpen, leveren en installeren van zonne-energie installaties is de kernactiviteit van het bedrijf.

Willems Klimaat- & Koudetechniek 

Willems Klimaat- en Koudetechniek is gespecialiseerd in koeltechniek, zowel in de particuliere als in de zakelijke markt. Het bedrijf biedt projectmatige klimaat- en koudetechniek expertise voor duurzame installaties.

Vacatures

Installatiemonteur - Venlo - FRAKU

Om onze ambities op het gebied van duurzame energietoepassingen waar te maken zijn wi...

Geplaatst op 06-01-2022 10:44

Werkvoorbereider (min 32 uur) - Venlo - FRAKU

Om onze ambities op het gebied van duurzame energietoepassingen waar te maken zijn wi...

Geplaatst op 06-01-2022 10:44

Projectleider - Venlo - FRAKU

Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van meerdere kleine en grote projecten o...

Geplaatst op 04-01-2022 14:21

Kennismaking bij FRAKU

WIl je kennismaken bij FRAKU? Reageer via deze vacaturepost door op Direct Solliciter...

Geplaatst op 01-12-2021 14:37

Laatste nieuws

Vacature zoeken

Populaire vacatures