Terug naar Overzicht

Techniek in Limburg

Over Techniekinlimburg.nl
Voor carrière in de techniek
Techniekinlimburg.nl is hét online platform voor techneuten in limburg. Voor werkzoekenden met een technische opleiding op mbo-, hbo- en wo niveau. Een groot en divers aanbod vacatures in alle vakgebieden en branches. Voor elke werkzoekende de juiste baan.

Transparantie
Op Techniekinlimburg.nl staat een transparant aanbod vacatures direct van werkgevers en niet van uitzend- of detacheringsbureaus. Met de uitgebreide zoekmogelijkheden kun je zoeken naar vacatures en bedrijven in jouw regio, functiegroep, vakgebied en branche.

Werkgevers
Vacatures in de techniek vindt je in alle branches binnen limburg. Veel werkgevers plaatsen hun vacatures op  Techniekinlimburg.nl en in de bedrijfspresentaties staat uitgebreide bedrijfsinformatie compleet met nieuws, foto’s, video’s en links naar de website.

Blijf op de hoogte
Je zoekt een baan die aansluit bij jouw kwaliteiten en ambities. Bij een werkgever met onderscheidende producten en diensten. Kijk in het huidige aanbod vacatures of registreer je voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures.

Vacatures
Op Techniekinlimburg.nl vind je een groot en divers aanbod vacatures direct van werkgevers uit alle branches in limburg. Het gaat niet alleen om de puur technische functies maar ook om vacatures op het gebied van verkoop, inkoop, projectmanagement, ict, coördinatie, etc. Voor alle vacatures geldt dat je een technische opleiding moet hebben op mbo-, hbo- of wo-niveau.

Young Professionals
Sta je aan het begin van je loopbaan dan is Techniekinlimburg.nl een goede start voor jouw carrière. Speciaal voor de schoolverlaters (mbo techniek) en afstuderende studenten op hbo en wo-niveau bieden we een breed aanbod aan startersfuncties en internships.

Vacatures

Laatste nieuws

Vacature zoeken

Populaire vacatures