Terug naar Overzicht

NGenius Automation

NGenius Automation

NGenius is een consultancy bedrijf op het gebied van Industriële Automatisering. NGenius staat voor 2 woorden; Ingenieus en Geniaal. Hierop selecteren wij onze mensen met een brede vakkennis en een enorme wil om te winnen.

 

Voor u als opdrachtgever de garantie dat wij de beste talenten beschikbaar stellen om u van adviezen, kennis of capaciteit te voorzien. De expertise van onze talenten sluit perfect aan bij uw technische werkomgeving of projecten. NGenius komt tegemoet aan uw verwachtingen en doet er alles aan deze te overtreffen.

 

Wij bevinden ons aan de top van de markt en dat stralen wij uit richting opdrachtgevers en onze eigen medewerkers. NGenius maakt het haar medewerkers mogelijk hun kennis en ervaring verder te ontwikkelen. Hierbij worden zij door NGenius zowel persoonlijk als technisch gecoacht om maximaal hun talent te benutten.

 

Onze talenten beseffen dat om in de top te blijven meedraaien, je nooit uitgeleerd kan zijn. Onze talenten denken vooruit; zowel voor hun eigen ontwikkeling als die van uw werkomgeving of project. NGenius is daarom uw expertisepartner.

 

Be NGenius and WIN!

Vacatures

Laatste nieuws

Vacature zoeken

Populaire vacatures